fbpx

ВВТ Инженеринг е партньор на ПроКредит Банк за Северозападен и Югозападен регион

ВВТ Инженеринг официално е част от партньорската мрежа на ПроКредит Банк като изпълнител на фотоволтаични централи за Северозападен и Югозападен регион. Екипът на компанията ще извършва първоначален документален преглед на инвестицията, изготвяне на оферта, посещение на място, подготвяне на документи за различни институции, монтаж и пуск на централата и последващия й мониторинг.

ПроКредит Банк предлага финансиране на фотоволтаични централи (ФЕЦ) за:

  • собствено ползване на електричеството
  • собствено ползване и продажба на излишъка
  • изцяло продажба на електричеството.

ВВТ Инженеринг ЕООД е компания, специализирана в консултирането, проектирането, изграждането и поддръжката на фотоволтаични централи. Екипът ни от специалисти изготвя индивидуални проекти, изцяло съобразени с желанията и възможностите на инвеститора. През 2022 година ВВТ Инженеринг изгради и пусна в експлоатация успешно фотоволтаични централи с мощност от над 2,5 MW.  Компанията реализира както множество проекти за индустрията, така и за битови потребители.

Ние знаем, че времето на инвеститора е ценно, затова поемаме ангажимент да обезпечим и всички административни процеси, свързани с изграждането на фотоволтаични централи. Компанията ни притежава богат опит в оформление на цялата необходима документация и оказва пълно съдействие при изграждането на централите, съдействайки на инвеститора при всички възникнали административни въпроси и управлявайки комуникацията с всички институции.

Компанията е един от основните вносители на фотоволтаични панели, инвертори и батерии на българския пазар. Всички продукти, които предлагаме притежават необходимите сертификати за качество, тествани са от световно доказани специализирани институции в сферата и притежават дългогодишна гаранция.

Квалифицираните ни проектанти и опитните техници в сферата, гарантират за качествено изпълнение на всяка една фотоволтаична централа. Като част от всеки един успешно реализиран проект, фирмата издава необходимите декларации и сертификати за качество с цел въвеждане в експлоатация и дава гаранция за извършения труд.

Сигурни в професионалните си компетенции се наложихме като лидер на пазара в тези области, а и до днес продължаваме да доказваме себе си като надеждни партньори и най-правилния избор на клиентите ни.

Експертите на ВВТ Инженеринг ще съдействат за подготовката на цялата документация за инвеститорите в Северозападен и Югозападен регион.

За консултация с екипа ни, използвайте структурираната форма за заявка в сайта ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *