fbpx

ВВТ Инженеринг е в новия брой на сп. Енергийна ефективност

ВВТ Инженеринг е част от новото издание на сп. Енергийна ефективност. Реномираното издание среща читателите с различни експерти, които дават полезна информация във връзка с подобряването на енергийната ефективност както на индустриални, така и на битови обекти.

ВВТ Инженеринг ЕООД е компания, специализирана в консултирането, проектирането,  изграждането и поддръжката на фотоволтаични централи. Екипът ни от специалисти изготвя индивидуални проекти, изцяло съобразени с желанията и възможностите на инвеститора. През 2022 година ВВТ Инженеринг изгради и пусна в експлоатация успешно фотоволтаични централи с мощност от над 2,5 MW.  Компанията реализира както множество проекти за индустрията, така и за битови потребители.

Ние знаем, че времето на инвеститора е ценно, затова поемаме ангажимент да обезпечим и всички административни процеси, свързани с изграждането на фотоволтаични централи. Компанията ни притежава богат опит в оформление на цялата необходима документация и оказва пълно съдействие при изграждането на централите, съдействайки на инвеститора при всички възникнали административни въпроси и управлявайки комуникацията с всички институции.

Компанията е един от основните вносители на фотоволтаични панели, инвертори и батерии на българския пазар. Всички продукти, които предлагаме притежават необходимите сертификати за качество, тествани са от световно доказани специализирани институции в сферата и притежават дългогодишна гаранция.

Квалифицираните ни проектанти и опитните техници в сферата, гарантират за качествено изпълнение на всяка една фотоволтаична централа. Като част от всеки един успешно реализиран проект, фирмата издава необходимите декларации и сертификати за качество с цел въвеждане в експлоатация и дава гаранция за извършения труд.

Сигурни в професионалните си компетенции се наложихме като лидер на пазара в тези области, а и до днес продължаваме да доказваме себе си като надеждни партньори и най-правилния избор на клиентите ни.

Ние от ВВТ Инженеринг вярваме, че благодарение на фотоволтаичните централи и други възобновяеми източници на енергия ще имаме едно по-добро и сигурно бъдеще. Затова екипът ни подкрепя различни каузи, свързани популяризиране на техните ползи и комуникиране на проблеми в сферата, които да доведат да улесняване на целия процес по изграждане на фотоволтаични централи за инвеститорите. За нас това е повече от бизнес – зелената енергия е кауза, в която вярваме, че ще бъде полезна за цялото ни общество. 

Водени от каузата и нашите лични ценности, ние сме в основата на основаването и управлението на Сдружение „Соларна Академия България“, която има за цел да съдейства за по-добър изход от енергийната криза, адекватни законодателни промени и подкрепа на образованието и обучението в сектора.

Разгледайте списанието в сайта на El Media>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *