fbpx

Цялостно обслужване на проекти за финансиране на ВЕИ за домакинства

ВВТ Инженеринг и ХЮМАНКОНСУЛТИНГ обявяват стратегическо партньорство, което дава възможност за цялостно управление и изпълнение на проекти по “Програма за финансиране на единични мерки за енергия от възобновяеми източници в еднофамилни и многофамилни сгради”.

Домакинствата у нас могат да получат средства по Националния план за възстановяване и устойчивост за изграждането на фотоволтаични системи за производство на ток за лично потребление. За изграждането на фотоволтаични системи до 10 kW, които може да бъдат комбинирани със системи за съхранение на енергия, максималният размер на безвъзмездното финансиране на домакинство се предвижда да е в размер до 15 000 лева.

ВВТ Инженеринг и ХЮМАНКОНСУЛТИНГ предлагат цялостно обслужване по проектите – от подготовка на необходимите документи за кандидатстване, до изграждането на фотоволтаичните централи и отчитането на проектите.

ВВТ Инженеринг ЕООД е компания, специализирана в консултирането, проектирането,  изграждането и поддръжката на фотоволтаични централи. Компанията е един от основните вносители на фотоволтаични панели, инвертори и батерии на българския пазар. Всички продукти, които предлага притежават необходимите сертификати за качество, тествани са от световно доказани специализирани институции в сферата и притежават дългогодишна гаранция.

ХЮМАНКОНСУЛТИНГ е консултантска компания с основна дейност подготовка и управление на проекти по различни финансиращи програми. В подготовката и управлението на проекти ХЮМАНКОНСУЛТИНГ успешно си партнира с архитекти, проектанти, фирми за строителен надзор и енергийна ефективност, банки, общини, неправителствени организации и др., които подпомагат качеството и успеха на проектите.

Допустимите крайни получатели по “Програма за финансиране на единични мерки за енергия от възобновяеми източници в еднофамилни и многофамилни сгради” са всички български граждани или чужденци със статут на постоянно пребиваващи в България, обитаващи собствена къща или собствен апартамент в многофамилна сграда.

За повече информация и съдействие, попълнете формата за заявка по-долу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *