fbpx

ФЕЦ САМ 96 – 120kW

3 броя фотоволтаични централи изцяло за продажба, монтирани върху покривите на три сгради в три различни имота.

Първата централа е 50kW, ориентирана изток-запад върху термо панелен покрив. Втората централа е 50kW като 30kW от тях са ориентирани на юг, а останалите 20kW са ориентирани изток-запад.  Третата централа е 20kW и е ориентирана на юг.

Всичките централи са изградени с фотоволтаични модули Bauer Solar с мощност 540W с 20 години продуктова гаранция, като двете централи по 50kW са с инвертори Kostal Piko CI 50, а 20kW централа е изградена с инвертор Azzurro 20kW. 

Цялостната документация към EVN и община Пазарджик, както консултирането по проекта беше водено от ВВТ Инженеринг. Проектът във всички необходими части беше изготвен от ВВТ Инженеринг.

Конструкцията е направена от  висококачествената покривна система Schletter, доставена от ВВТ Инженеринг ЕООД. Тя се състои от алуминиеви профили и осигурява достатъчна възможност за поток на въздуха и охлаждане на панелите.

След изграждането на фотоволтаичната централа бяха издадени всички необходими декларации и сертификати за качество с цел въвеждане в експлоатация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *