fbpx

БТПП се среща с предприемачи и представители на бизнеса в Елин Пелин

На 1 юни от 16:00 часа представители на Българска търговско-промишлена палата (БТПП) ще се срещнат с местния бизнес в гр. Елин Пелин. Събитието се реализира от Община Елин Пелин със съдействието на кмета на общината доц. Ивайло Симеонов, в партньорство с БТПП и инж. Веселин Тодоров – основател на ВВТ Инженеринг и председател на „Соларна Академия България“ (Solar Academy).

Целта на събитието е местните предприемачи и представители на бизнеса да се запознаят с възможностите, които дава БТПП, а специален гост ще бъде Цветан Симеонов – председател на сдружението.

Българската търговско-промишлена палата е най-старата организация на свободните предприемачи в България, която подпомага, насърчава, представлява и защитава стопанските интереси на своите членове, предоставя им различни услуги, съдейства за европейската и международна интеграция на Република България.

БТПП има ключова роля при определяне на националната политика в областта на икономиката и лобира по специални закони, защитавайки своите членове. В БТПП членуват над 52 000 фирми и повече от 100 браншови организации.

Българска търговско-промишлена палата и 28-те регионални търговско-промишлени палати/камари са обединени в единна система на българските търговско-промишлени палати/камари. Услугите на Палатата се предоставят в цялата страна, чрез изградената национална мрежа на търговските палати и камари.