fbpx
услуги

Фотоволтаични системи и възобновяема енергия

ВВТ Инженеринг
Предимствата на слънчевата енергия и нейното преимущество пред другите видове енергия е несъмнено, поради факта, че този вид енергия е неизчерпаем. Понастоящем използваните нефт, природен газ и др. ще бъдат изчерпани в близко бъдеще. Слънчевата енергия обаче няма да спре да съществува. Всяка направена инвестиция в производство на електрическа енергия посредством слънчевата енергия е ценна, сигурна и в близките години изключително предпочитана.

Запитвате за оферта

Какви са предимствата на соларната енергия?

Тя е неизчерпаема

Планетата ни е взаимно свързана със съществуването ни. Докато нея я има, ще го има и Слънцето. Енергията от него ще бъде до нас вечно.

Тя е чиста

Слънчевата енергия, за разлика от други видове енергия, не вреди на околната среда. Този тип енергия се произвежда естествено в околната среда, а при производството и не се отделят газ, дим, прах, опасни отпадъци, като въглерод или сяра.

Тя е единен източник на енергия

Соларната енергия може да бъде източник на енергия, който обединява отделните страни. Нуждата от електрическа свързаност между отделни страни може да се елиминира, ако чрез достатъчно соларни системи се набави необходимата електрическа енергия.

Компактност на централите

Соларните системи и централи могат да бъдат компактно инсталирани върху вече съществуващи сгради като това не отнема допълнително пространство. При конвенционалните електрически централи системите се изграждат върху стотици декари площ с много прилежащи постройки.

Ниска цена

Произведената от соларните централи енергия е доста по-достъпна ценово, в сравнение с конвенционалните централи.

Ние предлагаме цялостно решение, което включва:
Предлагани продукти

Фотоволтаични системи

Продукти
Изграждане на фотоволтаични централи

В България все повече се реализират проекти, свързани с инвестицията във фотоволтаични централи, а заинтересоваността на инвеститорите става все по-голяма заради бързата възвръщаемост на вложените средства, понижената цена за изпълнение на проектите, въведените административни облекчения и насърчителни механизми

ВВТ Инженеринг ЕООД е компания, специализирана в проектирането и интегрирането на фотоволтаични системи.

Екипът от специалисти изготвя индивидуални проекти, изцяло съобразени с желанията и възможностите на инвеститора. Компанията е един от основните вносители на фотоволтаични панели на българския пазар, като разполага с високоефективни панели и богата гама от мощности.

Квалифицираните проектанти и опитните техници в сферата, гарантират за качествено изпълнение на всяка една фотоволтаична централа. Като част от всеки един успешно реализиран проект, фирмата издава необходимите декларации и сертификати за качество с цел въвеждане в експлоатация и дава гаранция за извършения труд.

Метални наземни конструкции от студено огънат профил

ВВТ ИНЖЕНЕРИНГ предлагамa поръчкова изработка на метална наземна конструкция за фотоволтаични панели. Конструкцията е изработена от студено огънат профил с дебелина 3мм. и може да бъде както поцинкована така и тройно боядисана под високо налягане. Работим по индивидуални проекти. За повече информация моля се свържете с нас

Имате нужда от съдействие? Свържете се с нас +359 876 222 686