За Нас

ВВТ Инженеринг ЕООД

Кои сме ние

Вдъхновени от иновациите на нашето време и нуждите на бизнеса в България, през 2020 година създадохме ВВТ Инженеринг ЕООД.

Идея, която застана в основата на нашата компания, е да съумяваме да предлагаме иновативни стандартни и нестандартни технологични решения на всички вас.

Стремежът на фирмата е да задоволи технологичните нужди на своите клиенти, прилагайки модерни, качествени и финансово достъпни услуги в сферата на възобновяемите източници на енергия, мълниезащитата, индустриалното осветление и електроинженерството.

Сигурни в професионалните си компетенции се наложихме като лидер на пазара в тези области, а и до днес продължаваме да доказваме себе си като надеждни партньори и най-правилния избор на клиентите ни.

Проектирането, внедряването, интегрирането и управлението на технологиите и ресурсите с нас става лесно, тъй като ние ясно разбираме нуждите ви и лесно можем да осигурим оптимални, гъвкави и мащабни резултати.

ВВТ Инженеринг ЕООД се стреми към прозрачност. За нас взаимното доверие е най-ценният актив, който можем да притежаваме.

about_page-title
about_section_01
0 120
+

клиенти

0 10
+

Инсталирани ФТЕЦ

стратегия

Стратегия за развитие на ВВТ Инженеринг ЕООД

стратегия

 Стратегията ни се свързва с основните ни приоритети, които през всичките тези години останаха непроменени.

01
стъпка

Доверието на клиента

Да запазим доверието в клиента – стремим се максимално да оправдаем очакванията на всеки един възложител;
02
стъпка

Качество на услугите

Да продължим да предлагаме безкомпромисно качество за услугите ни – даваме гаранция за извършените от нас дейности;
03
стъпка

Партньори и доставчици

Да запазим добрите си отношения с доверените ни партньори и доставчици. Те са в основата на добрите резултати

Мисия и визия

Мисия

Мисията ни е чрез отлична организация и контрол на дейността да осигуряваме качествени услуги на достъпни цени. Персоналното отношение към клиента е наш основен приоритет.

Визия

Нашата визия е да продължим развитието си, като следваме високи стандарти и най-новите тенденции, за да могат клиентите ни да имат достъп до все по-качествени услуги и то в най-кратки срокове.
ценности

Ценности на фирма ВВТ Инженеринг ЕООД

Ценности

Ангажираност

Развитие

Стойност

Имате въпрос ? Позвънете ни ! +359 877 222 408