fbpx
За Нас

ВВТ Инженеринг ЕООД

Кои сме ние

ВВТ Инженеринг ЕООД е компания, специализирана в консултирането, проектирането и изграждането на фотоволтаични централи.

Екипът от специалисти изготвя индивидуални проекти, изцяло съобразени с желанията и възможностите на инвеститора.

Компанията е един от основните вносители на фотоволтаични панели на българския пазар, като разполага с високоефективни панели и богата гама от мощности.

Квалифицираните проектанти и опитните техници в сферата, гарантират за качествено изпълнение на всяка една фотоволтаична централа. Като част от всеки един успешно реализиран проект, фирмата издава необходимите декларации и сертификати за качество с цел въвеждане в експлоатация и дава гаранция за извършения труд.

Стремежът на фирмата е да задоволи технологичните нужди на своите клиенти, прилагайки модерни, качествени и финансово достъпни услуги в сферата на възобновяемите източници на енергия, мълниезащитата, индустриалното осветление и електроинженерството.

Сигурни в професионалните си компетенции се наложихме като лидер на пазара в тези области, а и до днес продължаваме да доказваме себе си като надеждни партньори и най-правилния избор на клиентите ни.
Проектирането, внедряването, интегрирането и управлението на технологиите и ресурсите с нас става лесно, тъй като ние ясно разбираме нуждите ви и лесно можем да осигурим оптимални, гъвкави и мащабни резултати.

ВВТ Инженеринг ЕООД се стреми към прозрачност. За нас взаимното доверие е най-ценният актив, който можем да притежаваме.

about_page-title
about_section_01
KSE_Logo_Certified_Installer

“ВВТ Инженеринг” ЕООД е пряк член на Българска търговско-промишлена палата (БТПП)

Фирма „ВВТ Инженеринг“ ЕООД притежава сертификати за система за управление на качеството, околната среда, здравето и безопасността при работа, съгласно изискванията на ISO 45001:2018 Управление на здравето и безопасността при работа, ISO 14001:2015 Система за управление на околната среда и ISO 9001:2015 Система за управление на качеството.

 

0 120
+

клиенти

0 10
+

Инсталирани ФТЕЦ

стратегия

Стратегия за развитие на ВВТ Инженеринг ЕООД

стратегия

 Стратегията ни се свързва с основните ни приоритети, които през всичките тези години останаха непроменени.

01
стъпка

Доверието на клиента

Да запазим доверието в клиента – стремим се максимално да оправдаем очакванията на всеки един възложител;
02
стъпка

Качество на услугите

Да продължим да предлагаме безкомпромисно качество за услугите ни – даваме гаранция за извършените от нас дейности;
03
стъпка

Партньори и доставчици

Да запазим добрите си отношения с доверените ни партньори и доставчици. Те са в основата на добрите резултати

Мисия и визия

Мисия

Мисията ни е чрез отлична организация и контрол на дейността да осигуряваме качествени услуги на достъпни цени. Персоналното отношение към клиента е наш основен приоритет.

Визия

Нашата визия е да продължим развитието си, като следваме високи стандарти и най-новите тенденции, за да могат клиентите ни да имат достъп до все по-качествени услуги и то в най-кратки срокове.
ценности

Ценности на фирма ВВТ Инженеринг ЕООД

Ценности

Ангажираност

Развитие

Стойност

Имате въпрос? Потърсете ни!  +359 876 222 686

Услуги

Услуги, които предлагаме

Услуги