fbpx
услуги

Видеонаблюдение

ВВТ Инженеринг

Фирмата ни е специализирана в проектирането, изграждането и поддръжката на видеосистеми за сигурност. Системите ни обхващат обществени или частни сгради, като гарантират сигурността на хората и тяхното имущество.
Във ВВТ ИНЖЕНЕРИНГ можете да откриете решения за известяване и видеонаблюдение, пожарогасителни системи, както и такива за защита на стоки против кражба.

Всички продукти, предлагани от нас, са иновативни, сигурни и позволяват интегрирането им във всякаква среда.
Чрез компютърни системи, наблюдавани и управлявани от вас, можете да получите сигурност за безопасност по всяко време на деня. Всеобхватната информация, която получавате чрез продуктите и услугите ни, може да бъде вашият най-ценен актив, противодействащ злонамерени действия.
Професионализмът и високоефективните продукти, които предлагаме, са високооценени от стотици наши клиенти.
Експертите ни предоставят цялостна оценка на проекта, за да определят нуждите на вашия бизнес или частен имот, като работят заедно с вас, за да проектират решението за сигурност, подходящо за конкретния случай.
За клиенти, изискващи персонален подход към работата и интегрирането на по-специфична технология, нашите инженери с богат опит в областта на сигурността и ИТ технологиите, дават рационални решения, позволяващи ефективно конфигуриране на системата с максимален потенциал.

Имате нужда от съдействие? Свържете се с нас +359 876 222 686

други услуги

предлагани от ВВТ Инженеринг